Handelsplatsen

Nytt hem till undulat

2019-12-10 18:35 #0 av: Anniene

Vi har sedan 3 år tillbaka en undulatfröken som tyvärr inte längre går ihop med vår äldre hane. Hon visar inte samma intresse för honom  som han gör för henne, vilket har resulterat i att hanen nu har blivit så stressad att han kräks upp mat och har gått ner i vikt. Han har nyligen varit hos veterinären pga problematiken, och han är helt frisk och i god form förutom detta beteende. 

Idag har vi tvingats att ha dem i två olika burar, hanen verkar nöjd med detta men nu har vår hona visat stressbeteende. Vi önskar hitta ett nytt tryggt och långvarigt hem för honan, där det finns andra undulatkompisar samt där fodret i första hand är pellets.

Mango (undulathonan) är inte handtam, vi har försökt med många olika metoder  under dessa tre år utan resultat (kanske något trauma innan vi fick henne?). Hon har ätit grönsaker ur handen, men vill inte sitta på den. 
Kiwi (hanen) är helt tam och vill gärna vara med oss överallt då vi är hemma, men Mango har inte tagit efter hans beteende, tyvärr.

Vi kommer inskaffa en till hane till vår äldre undulat då honan hittat nytt hem.

Vi bor i Göteborg.

Anmäl
2020-01-25 08:37 #1 av: kicjan

Ja kan ta henne, har en stor voljär med två undulater för tillfället. Kickan 0707263014

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.