Allmänt om undulater

Utomhus eller inomhus

2017-09-07 14:52 #0 av: Plyssen

Jag har förstått att undulater älskar att vara utomhus när temperaturen tillåter. Vi har tänkt att bygga en utevoljär till nästa vår/sommar, men vilken utomhustemperatur klarar de? Vad är den lägsta temperatur de kan ha?

Innan voljären är byggd kan man ju alltid ta med sig buren ut och låta dem få sol och frisk luft medan man själv håller dem sällskap. Vågar inte lämna dem ensamma utomhus i buren såklart. 

Anmäl
2017-09-07 15:15 #1 av: JohannaN

Roligt med en utevoljärGladMina fåglar får gå ut när sista frosten nattetid är borta och graderna ligger på 15 till 18 plusgrader. Då har jag redan vant dom vid lite kallare grader inne genom att ha öppet ett fönster som har galler på så dom inte kan flyga ut. Därefter får dom vara ute runt slutet av maj till slutet av september början av oktober beroende på hur kallt det är ute om nätternaGlad

tamfåglar är inte bara fåglar i bur, dom är så mycket mer^^ Är sajtvärd på www.undulater.ifokus.se samt www.burfaglar.ifokus.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.