Annons:
Etikettburar-voljärer-inredning
Läst 5139 ggr
JohannaN
10/16/13, 11:56 AM

Tips på olika jultips för våra små dun!

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

GOD JUL ÖNSKAR JAG ER ALLA! Nu är snart julen här så varför inte göra roliga saker till våra älskade fåglar i alla de olika slag här kan ni läsa om vad man kan använda sig av, dela gärna med er av erat julpyssel till era fåglar......

att julpyssla är alltid roligt, detta är något vi kan göra hos våra undulater också, tänk på att alltid tänka säkert är bäst.

Julen är en härlig tid för oss alla, vi människor börjar pyssla lite extra och när det gäller oss fågel tokar börjar också pysslet hos våra fåglar. Här tänkte jag att ni kunde skriva ner alla tips och  idéer ni har för att julpyssla hos våra fåglar. Låt fantasin flöda. om undulaterna är rädd för det nya man sätter in ge det lite tid så kommer fåglarna att våga tillslut. Visa gärna bilder på ert julpysslande hos era fåglar här på sidan.

Tänk på att snören och fransar som hänger löst eller på leksaker att klipp bort dom då fågeln kan fastna där i och bli strypt.

material man kan anväda sig av och då gärna i Julens färger:

_akrylpärlor, bakformar i alla dess färger, bjällror (rostfria), gallerbollar av olika slag, _grenar från naturen av olika sort, kartong, läder,_ pärlor (giftfria), sugrör, tapetrullar, toarullar, träpärlor (giftfria), träringar mm._

tamfåglar är inte bara fåglar i bur, dom är så mycket mer^^ Är sajtvärd på http://undulater.ifokus.se https://fageltorget.fria.ifokus.se/ samt http://burfaglar.ifokus.se .

Annons:
[JollyJustin]
10/16/13, 7:23 PM
#1

Har du Halloween tips`? Det är ju halloween snarare ;)

Upp till toppen
Annons: